Skin In Hud og Fotterapi

Velkommen til Skin In, din hud og fotklinikk på Grefsen 

Har du lyst til å komme å få behandlinger i et hus med sjel, ja, da må du ta turen til Skin In på Grefsen. Vi holder til i "svettern". Her er det over 5 meter opp til taket, noe som gir en helt spesiell atmosfære. Hos Skin In blir du godt tatt vare på. Du får f.eks servert te fra Harney & Sons mens du tar fotbehandling. Vi gir deg luksusfølelse i våre behandlinger og har høyt fokus på kvalitet og nøyaktighet. Hos oss jobber Anette og Agnete. Agnete har utdannelse i hudpleie og er autorisert fotterapeut. Anette er sertifiset linergist og negldesigner.

For å få en flott hud er det viktig å ta vare på hele kroppen. Vi tilbyr derfor en helhetlig behandling hvor vi fokuserer både på det vi tar inn i kroppen og det vi har på utenpå.

Vi har fleksible åpningstider, ta kontakt med oss for bestilling av time.

Avbestilling eller flytting av timer må skje innen 24 t før avtalt timer, ellers vil man bli fakturert 100% av behandlingen.

Screenshot_20210207-211506_BeautyPlus_ed

Vår autoriserte fotterapeut har svært god kompetanse og kan behandle dine lidelser i foten effektivt. Hos oss vil alltid føttene dine få velfortjent oppmerksomhet, da vi avslutter hver behandling med en god fotmassasje.

  • Facebook